En valp från Viksmyras kennel kommer vid leverans att vara:

Minst 8 veckor gammal

Registrerad i SKK 

Vaccinerad, ID-märkt, veterinärbesiktigad, avmaskad och dolda felförsäkrad i IF Djurförsäkringar.

Önskar ni pass så tillkommer det en kostnad för det.

Jag tar inga bokningar på valpar förrän ni har varit här och hälsat på, detta för att det är viktigt att vi båda känner ett ömsesidigt förtroende. Ni kan komma på besök när valparna är cirka 4 veckor. 

Efter att ni besökt mig (4-6 veckors ålder) och vi tillsammans har bestämt vilken valp som ska flytta hem till er får ni betala en handpenning på 2000:-. Resterade kostnad för valpen betalas innan eller när ni hämtar er hund.

Jag önskar även att ni köper en säck valpfoder från mig så att valpen får en bra start i livet. Tänk på att om ni önskar ett annat foder så bör alla foderbyten ske långsamt och över tid för att ge hundens tarmflora tid på sig att ställa om sig. Fodret får ni köpa av mig till rabbaterat pris.

Naturligtvis kommer jag att finnas för er som valp/hund-ägare under hela hundens liv och försöka ge er råd och support. Jag brukar även skapa en sluten fb grupp för alla valpköpare i kullen där ni kan prata med varandra och dela era erfarenheter om er nya familjemedlem.

Tänk på att skaffa en försäkring på er valp, den bör starta samma dag som ni hämtar valpen.

De hälsoundersöknar jag önskar och rekommenderar att mina köpare ska utföra på sin hund är: Röntgen av HD, ED, patella och ögonlysning mellan 12 – 24 månader. Det vore även toppen om ni kan delta på MH/BPH och ställa ut hunden på en officiell utställning. Detta är dock inget krav!

Om ni som valpuppköpare inte önskar testa er hund för de hälsoundersökninga som jag rekommenderar. Är jag villig som uppfödare att står för delar av kostnaden för er hunds hälsoundersökning vilket bör gör göras när hunden är 1 till 2 år. Detta för att jag ska kunna utvärdera min avel, men det är även viktigt att ni som köpare får viktig information om er hunds hälsostatus för att kunna ge er hund de bästa förutsättningarna i livet. 

Vänligen,

Anne-Christina Ström

tel: 070-4955681